Workshop Zang

                   
De workshop zang richt zich tot beginnende en gevorderde amateurzangers/zangeressen die zich willen verdiepen in stemtechniek dmv oefeningen en een aantal reeds voorbereide liederen/aria's. Je krijgt meer inzicht in de basisprincipes van zangtechniek.
De workshop bestaat uit 6 lesmomenten van telkens 2 uur in een groepje van maximum 5 deelnemers. In de verschillende lesmomenten wordt er gewerkt aan stemtechniek op ieders niveau en tempo. Ik werk met heel eenvoudige maar efficiënte oefeningen. Ademhalingstechniek en lichaamsbewustzijn komen uitgebreid aan bod, zowel individueel als in groep. We maken kennis met onze eigen stem in ons eigen lichaam. We werken aan het gekozen repertoire of we kijken samen welk repertoire geschikt kan zijn voor jouw stem. Iedereen komt voldoende aan bod binnen de groep. Zo leren we van en met elkaar! Specifieke vragen of problemen over zingen komen zeker aan bod.
Voor en na de workshop kan er gezellig bijgebabbeld worden in het NOVONOV-cultuurcafé. 

Meebrengen:Iets om te schrijven, eventueel een recorder om een bepaalde oefening op te nemen, een deken of matje, dikke sokken en een heleboel positieve energie!
3 liederen waaraan je wil werken (met akkoordsymbolen of partituur voor de pianobegeleiding!)

Cursusdata:  nieuwe reeks start midden september 2017
Kostprijs: 180€/persoon (incl. btw en cursusmateriaal)
Locatie: NOVONOV, Antwerpsesteenweg 61, Hoboken

Info en inschrijving: anjanssens10@hotmail.com